Na de overwinning van Donald Trump kiezen de Democraten voor… meer politieke correctheid, meer multiculturalisme, en méér islam.

Keith Ellison is één van de meest controversiële leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Dat is hij niet omdat hij moslim is, maar omdat hij banden heeft met fundamentalistische geloofsgenoten. Sterker nog, hij wordt er terecht van beschuldigd een handlanger te zijn van de Moslim Broederschap. Dat is een fundamentalistische islamitische organisatie die voor invoering van de sharia is en die aan de voet staat van menig terroristische organisatie waaronder… Al Qaeda.

Die Keith Ellison kon nu weleens de nieuwe officiële voorzitter van de Democratische Partij worden. Robert Spencer van Jihad Watch legt uit waarom dat een enorm probleem is:

Ellison has spoken at a convention of the Islamic Society of North America (ISNA). Yet ISNA has actually admitted its ties to Hamas, which styles itself the Palestinian arm of the Muslim Brotherhood. The Justice Department actually classified ISNA among entities “who are and/or were members of the US Muslim Brotherhood.”

It gets worse. In 2008, Ellison accepted $13,350 from the Muslim American Society (MAS) to go on a pilgrimage to Mecca. The Muslim American Society is a Muslim Brotherhood organization: “In recent years, the U.S. Brotherhood operated under the name Muslim American Society, according to documents and interviews. One of the nation’s major Islamic groups, it was incorporated in Illinois in 1993 after a contentious debate among Brotherhood members.” That’s from the Chicago Tribune in 2004, in an article that is now carried on the Muslim Brotherhood’s English-language website, Ikhwanweb.

Also, the Hamas-linked Council on American-Islamic Relations (CAIR) raised large amounts of for Ellison’s first campaign, and he has spoken at numerous CAIR events. Yet CAIR is an unindicted co-conspirator in a Hamas terror funding case — so named by the Justice Department. CAIR officials have repeatedly refused to denounce Hamas and Hizballah as terrorist groups.

Met andere woorden, Ellison staat in nauw contact met organisaties die banden hebben met terroristische groeperingen. Zijn maatjes van ISNA zijn gelieerd aan Hamas, de terroristische organisatie die als doel heeft om zoveel mogelijk joden te vermoorden en Israël van de kaart te vegen. Daarnaast betaalde de Muslim American Society zijn reis naar Mekka. Let wel: MAS vormt deel van de Moslim Broederschap. Tenslotte is Ellison bevriend met de mensen van CAIR, wat een ‘niet-aangeklaagde medeverdachte’ was in een zaak waarin fundamentalistische moslims ervan beschuldigd werden dat ze op illegale wijze geld naar… Hamas smokkelden.

Deze man wordt binnenkort dus wellicht de machtigste man binnen de Democratische Partij.

Geen wonder dat er bijna niets meer over is van die club, dat Trump de verkiezingen heeft gewonnen, dat Republikeinen de Senaat en het Huis van Afgevaardigden in handen hebben, en ook nog eens de wetgevende macht van 2/3 van de individuele staten in handen hebben. Als die partij zichzelf om zeep wil helpen had het ‘t niet beter (lees: slechter) kunnen doen.

 

Bron: DDS 15-11-2016