Dit is iets waar de Nederlandse media nooit iets van aandacht aan zal besteden, maar dat betekent niet dat het niet gebeurd is. Sterker nog, hun onwil om erover te berichten is een duidelijk teken dat ze Democraten ten koste van alles willen beschermen. Ja, vreemd genoeg ook in ons land:


Protesters set an Israeli flag on fire and chanted “long live the intifada” outside of the Democratic National Convention site in Philadelphia on Tuesday night, as others clashed with police.
A woman wearing a black bandanna on her face lit the flag on fire, as protests continued outside of the secure zone around the Wells Fargo Center in Philadelphia. Someone stood nearby waving a Palestinian flag.

In de Nederlandse media lees je hier niets over omdat ons progressief establishment de Democraten zo goed mogelijk wil doen lijken. Ze weten natuurlijk dat het desastreus is voor het imago van de Democraten als bekend wordt dat ze feitelijk een stel antisemitische linksradicalen zijn. En dus wordt dit soort nieuws met de mantel der liefde bedekt.

Helaas voor onze progressieve mediavrienden doen wij van De Dagelijkse Standaard daar niet aan mee. Dit is het ware gezicht van de Democratische Partij: radicaal links en ronduit antisemitisch. Geen enkele weldenkende Nederlander kan deze club steunen… of zelfs maar hopen dat ze de verkiezingen in november winnen.

Bron: DDS 27-07-2016