Alle video's

Jonathan Helser & Melissa Helser at the Onething 2016 conference from International House of Prayer Missions Base of Kansas City (IHOP)

 

Soaking in His presence

SOAKING IN HIS PRESENCE

Soaking in His Presence door JoAnn McFatter.
Van de CD "Twa", opgenomen tijdens de Profetische Conferentie Drachten 2001.

www.hiscfd.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

No Longer Slaves

No Longer Slaves 

 

Jonathan and Melissa Helser

Christian Fellowship Drachten

Wekelijks programma

Bewijst het bestaan van Israël het bestaan van God?

De wedergeboorte van Israël als een natie-staat, in zo'n volmaakte overeenstemming met profetieën van duizenden jaren oud, is het meest tastbare bewijs dat God echt bestaat, en dat Hij trouw is aan Zijn Woord. De video hierboven is een onderdeel van een veel grotere serie, die de Messiaanse bediening One For Israel op zijn Hebreeuwse internetportaal iGod.co.il heeft geplaatst.

Het doel van deze video's is om er voor te zorgen dat andere Israëlische Joden, van wie er zo velen God de rug hebben toegekeerd, omdat ze teleurgesteld zijn in de huidige religieuze leiders, dit aangereikte bewijsmateriaal weer gaan onderzoeken.

Bron: Israel Today 31-05-2016

 

 

Israel helpt meer mensen dan superman

Israel helpt meer mensen dan superman.

"Israël bestaat niet, het is Palestina!"

Een telefoonoperator van het crisiscentrum Binnenlandse Zaken maakte het bijzonder bont door aan Israëlische slachtoffers van de aanslag te zeggen dat hun land niet bestaat. "Het is Palestina, meneer", hoor je de operator, die zichzelf bekendmaakt als Zakaria, zeggen. De vrijwilliger die de man had opgebeld bezorgde ons een opname van het gesprek.

Gepubliceerd op 30 mrt. 2016

 

No Longer Slaves 

 

Jonathan and Melissa Helser