Alle video's

Lauren Daigle - First (Lyric Video)

Purchase “How Can It Be” on iTunes: http://bit.ly/LDhcib2015 SUBSCRIBE to LaurenDaigleVevo: https://www.youtube.com/user/LaurenDa... SUBSCRIBE to laurendaiglemusic: https://www.youtube.com/user/laurenda... Follow Lauren Spotify: https://open.spotify.com/artist/40LHV... Facebook: https://www.facebook.com/laurendaigle... Twitter: https://twitter.com/Lauren_Daigle Instagram: https://www.instagram.com/lauren_daigle/ Website: http://laurendaigle.com Music video by Lauren Daigle performing First. (C) 2015 Centricity Music

 

Dinsgdag 19 September 2017, De Israelische premier Benjamin Netanyahu bespreekt de 72ste vergadering van de United Nations General Assembly in New York.
Bekijk de speech hier.

Jonathan Helser & Melissa Helser at the Onething 2016 conference from International House of Prayer Missions Base of Kansas City (IHOP)

 

Soaking in His presence

SOAKING IN HIS PRESENCE

Soaking in His Presence door JoAnn McFatter.
Van de CD "Twa", opgenomen tijdens de Profetische Conferentie Drachten 2001.

www.hiscfd.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

No Longer Slaves

No Longer Slaves 

 

Jonathan and Melissa Helser

Christian Fellowship Drachten

Wekelijks programma

Bewijst het bestaan van Israël het bestaan van God?

De wedergeboorte van Israël als een natie-staat, in zo'n volmaakte overeenstemming met profetieën van duizenden jaren oud, is het meest tastbare bewijs dat God echt bestaat, en dat Hij trouw is aan Zijn Woord. De video hierboven is een onderdeel van een veel grotere serie, die de Messiaanse bediening One For Israel op zijn Hebreeuwse internetportaal iGod.co.il heeft geplaatst.

Het doel van deze video's is om er voor te zorgen dat andere Israëlische Joden, van wie er zo velen God de rug hebben toegekeerd, omdat ze teleurgesteld zijn in de huidige religieuze leiders, dit aangereikte bewijsmateriaal weer gaan onderzoeken.

Bron: Israel Today 31-05-2016

 

 

SOAKING IN HIS PRESENCE

Soaking in His Presence door JoAnn McFatter.
Van de CD "Twa", opgenomen tijdens de Profetische Conferentie Drachten 2001.

www.hiscfd.com
info@hiscfd.com