Typography

Dit is het trieste verhaal van de 36-jarige homoseksueel Patrick, die zich niet meer veilig voelt in z’n eigen wijk. Dankzij de massa-immigratie die Nederland de afgelopen tientallen jaren heeft ondervonden.
Wat zou jij willen vragen aan premier Rutte om te veranderen als je maar één kans had een verzoek te plaatsen bij de leider van ons land? Nou, de homoseksuele Patrick weet het wel.

De jongen is geen dogmatisch anti-islamitisch Identitair Verzet-achtig mannetje, maar een doodgewone 36-jarige kerel die z’n leven graag ongestoord leidt. Hij heeft geen problemen met andere culturen dan de Nederlandse, maar hij wil gewoon met rust gelaten worden. En momenteel is dat niet mogelijk, wanwege z’n geaardheid. De meeste autochtone Nederlands vinden het geen probleem. Maar dankzij de massa-immigratie zijn er grote groepen naar Nederland gekomen die heel wat minder vriendelijk staan tegenover het fenomeen homoseksualiteit. En ondanks pleidooien van Gloria Wekker dat het boze blanke mannen zijn die het minst tolerant zijn, zijn het toch echt jongens van islamitische komaf die hun poten niet kunnen thuishouden en Patrick al tot twee keer toe in elkaar gebeukt hebben.

De angst is van Patricks gezicht af te lezen. En het is zo zonde, want het is allemaal zo onnodig wat deze arme man overkomt. Want het is het gevolg van een jarenlange weigering van politieke partijen als CDA, VVD, PvdA en D66 om de grenzen van Nederland een beetje ordelijk te bewaken. Ondanks dat onze liberale cultuur er totaal niet op ingericht was, zijn er horden conservatieve moslims met middeleeuwse ideeën ons land binnengelaten. De mensen die dat deden hebben er zelf niet zo’n last van: die wonen in prachtige witte wijken en verschuilen zich achter statige hekken.

Maar voor een homoseksueel die in een multiculturele wijk woont, zoals Patrick, is dat andere koek. Niet elke moslim is een potentiële potenrammer, maar teveel potenrammers zijn wél van islamitische afkomst. Het is dus echt bizar dat we momenteel nóg steeds doorgaan met ons louche immigratie- en integratiebeleid waardoor de Nederlandse homo moet vrezen voor zijn veiligheid.

En nogmaals: het zijn niet louter angsten. Patrick is daadwérkelijk twee keer in elkaar geslagen vanwege zijn seksuele voorkeur. Hoeveel homoseksuele Nederlanders moeten er nog lijden voordat premier Rutte en zijn trawanten in Den Haag eindelijk ingrijpen?

 

Bron: dagelijksestandaard 20-02-2017