Typography

Een hoge Iraanse legercommandant oordeelde vorige week, dat Israël ergens in de komende 10 jaar zal worden vernietigd als gevolg van nog meer islamitische revoluties in de regio.

Brigade-generaal Mohammed Reza Naqdi (foto) vertelde in een bijeenkomst van studenten nabij Teheran, dat de Islamitische Revolutie van hun eigen land erin was geslaagd om de VS uit Iran te verdrijven, Saddam Hoessein terug te drijven en een Amerikaanse terugtrekking uit Libanon af te dwingen.

'Gezien deze resultaten is de bevrijding van Palestina [sic] door de Islamitische Revolutie helemaal niet onwaarschijnlijk,' zei hij volgens het Iraanse semi-officiële persagentschap Fars.

Eerder in de maand voorspelde generaal Naqdi dat de VS nog slechts 20 jaar zou bestaan, en dat de verkiezing van Donald Trump als president zijn ineenstorting had versneld.

'Volgens de analyse van besluitvormers op de achtergrond van het establishment in de VS, zullen de Verenigde Staten in 2035 instorten, en ik denk dat dit een optimistische analyse is, omdat dit veel eerder zal plaatsvinden,' zei de generaal.

 

Bron: Israel Today 29-11-2016